Specials

niet alleen rolkooien
niet alleen autosport

Bij VA Fabrication BV gaat onze passie voor veiligheid en precisie verder dan de traditionele motorsportwereld. Terwijl we onze sporen hebben verdiend met rolkooien voor raceauto’s, rallytrucks en militaire voertuigen, kijken we altijd uit naar nieuwe uitdagingen.

Speciale projecten hebben altijd een speciale plek in ons hart. Of het nu gaat om solar voertuigen of luxe auto’s, exclusieve op maat gemaakte uitlaten, aluminium brandstoftanks of draagarmen, we hebben bewezen dat we flexibel zijn en aan de behoeften van diverse projecten kunnen voldoen. Een uitstekend voorbeeld hiervan zijn de samenwerkingen met universiteiten zoals de TU Eindhoven en TU Delft, waarvoor we producten hebben vervaardigd voor zonnewagens.

Voor zonnewagens, zoals de camper en offroad zonneauto van de TU Eindhoven en de Nuna-raceauto van de TU Delft, hebben we rolkooien gemaakt die niet alleen veilig zijn, maar ook licht en efficiënt.
We begrijpen dat luxe voertuigen ook speciale aandacht en precisie vereisen. Onze rolkooien voor luxe auto’s combineren veiligheid met esthetiek zodat ze een echte meerwaarde voor de auto vormen. Zie het als een sieraad.

Bij VA Fabrication BV gaan we verder dan de verwachtingen, en we zijn er trots op onze klanten te ondersteunen bij unieke en uitdagende projecten. Wat je doelstellingen ook zijn, wij staan klaar om samen met jou veiligheid en vakmanschap te leveren voor ieder type voertuig.

We gaan verder dan alleen het ontwerpen en vervaardigen van rolkooien. Hoewel rolkooien onze kernactiviteit vormen, bieden we een breed scala aan producten en diensten om aan verschillende behoeften in de automotive industrie te voldoen.

Door middel van onze 3D scantechniek zijn de mogelijkheden eindeloos. Van complete uitlaatsystemen tot custom brandstroftanks en carterplaten, we worden overal enthousiast van. Zo produceren we op maat gemaakte aluminium brandstoftanks (met evt. FIA FT3 tankzakken) welke naar wens ontworpen kunnen worden. Door de tanks te ontwerpen naar de beschikbare vrije ruimtes kan de maximale brandstofcapaciteit worden behaald. Ook kunnen de benodigde uitsparingen gemaakt worden voor andere componenten in/onder de auto. Bent u op zoek naar een op maat gemaakte RVS uitlaat? Ook daarvoor bent u aan het juiste adres. Strak ingemeten door middel van 3D scan techniek, met zorg gefabriceerd en met oog voor detail worden de RVS uitlaatbuizen gelast. De draagarmen en subframes van VA worden met dezelfde toewijding aan kwaliteit en veiligheid vervaardigd als onze rolkooien. Hoogwaardige materialen gecombineerd met doordacht ontwerp.

Of het nu gaat om motorsport, offroad-voertuigen, luxe auto’s of andere unieke samenwerkingen, bij VA Fabrication vinden we altijd een manier om veiligheid en vakmanschap te leveren. Ontdek ons volledige aanbod en vertrouw op ons voor al uw auto- en voertuigbehoeften. Kom gerust langs voor een kop koffie!