Side by sides

vergen aandacht voor veiligheid

Wanneer je op zoek bent naar de juiste combinatie van avontuur en veiligheid voor je side by side buggy, dan is een op maat gemaakte rolkooi van VA de juiste investering. Gezien de standaard rolkooien op de buggy’s niet bepaald bekend staan om hun veiligheid, is het meer dan verstandig om een degelijke rolkooi te laten bouwen. De rolkooien welke af fabriek gemonteerd zijn op deze buggy’s zijn vervaardigd van een lage kwaliteit staal en zijn enkel geschikt voor de rustige ritjes. Wanneer ruig terrein op hoge snelheden getrotseerd gaat worden, is een goede rolkooi cruciaal.  Met meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van hoogwaardige rolkooien, zijn we een geschikte partij in deze branche.

Onze rolkooien combineren prestaties en veiligheid, waardoor ze ideaal zijn voor off-road avonturen. Ze kunnen specifiek naar uw unieke wensen ontworpen worden. We besteden extra aandacht aan het zichtbeeld, hoofdruimte voor de inzittende, stijfheid van het chassis, enzovoorts. De rolkooien worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en gaan verder dan de industrienormen voor veiligheid.

130-2887.JPG (1)

Onze rolkooien zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch indrukwekkend, met aandacht voor elk detail. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde 3D-scantechnologie om ervoor te zorgen dat onze rolkooien perfect passen.

Met een rolkooi van VA Fabrication BV kun je vol vertrouwen je avonturen tegemoet gaan. Wacht niet, kies voor veiligheid.