Mijnbouw- & militaire voertuigen

Geschikte toeleverancier voor militaire rolkooien

Bij VA Fabrication BV, uw partner in de productie van rolkooien voor militaire voertuigen, draait alles om veiligheid en expertise. Sinds 2018 hebben we ons toegelegd op het produceren van rolkooien in deze branche en zijn we uitgegroeid tot een geschikte toeleverancier voor voertuigfabrikanten in de defensiewereld.

Onze rijke ervaring en diepgaande praktische kennis maken ons de ideale partner voor alles wat met militaire voertuigen te maken heeft. Onze praktisch ingestelde engineers worden vaak gecombineerd met de kundige engineers van onze klant. De klant levert een idee met ontwerp aan, waarop wij voort kunnen boorduren. Hieruit volgt een iteratief proces waarin we het ontwerp blijven toetsen op praktische maakbaarheid. Zo voorkomen we dat constructies té complex worden wat vaak onnodige kosten met zich mee brengen. We begrijpen als geen ander de cruciale rol die militaire rolkooien spelen in de veiligheid en effectiviteit van defensiepersoneel. Daarom streven we voortdurend naar verbetering en het voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Onze rolkooien worden met toewijding ontworpen en vervaardigd, met als doel de inzittenden van militaire voertuigen te beschermen, zelfs in de meest veeleisende en vijandige omgevingen. Ze bieden bescherming tegen omrollen en vallende objecten en versterken de algehele voertuig structuur. Hierdoor kunnen militaire voertuigen beter omgaan met ruig terrein en extreme omstandigheden, terwijl de veiligheid van de inzittende ten alle tijden wordt gewaarborgd. 

Strikte richtlijnen

Onze rolkooien voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden gelast volgens de strikte richtlijnen van ISO 15614-1:2017 & ISO 9606-1. Of het nu gaat om missies in eigen land of overzeese operaties, onze rolkooien bieden niet alleen bescherming, maar ook gemoedsrust aan degenen die hun leven in dienst van de natie riskeren. Bij VA Fabrication BV kunt u vertrouwen op onze expertise en toewijding aan veiligheid, want uw veiligheid is onze prioriteit.

Copyright 2023, Bas Mining

cruciale veiligheidscomponenten in de mijnbouw

Rolkooien voor mijnbouwvoertuigen zijn cruciale veiligheidscomponenten die in de mijnbouwindustrie worden gebruikt om de bemanning te beschermen tijdens de vaak uitdagende en risicovolle operaties. Deze rolkooien, gemaakt van duurzame en sterke materialen zoals Chroommolybdeen, worden op maat ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften en afmetingen van de mijnbouwtrucks.

De rolkooien dienen als een beschermende structuur rondom of in de cabine van de truck en zijn ontworpen om de impact van mogelijke ongevallen, zoals kantelingen of botsingen, te absorberen en de inzittenden te beveiligen. Bovendien dragen ze bij aan de structurele integriteit van de truck, waardoor de levensduur en veiligheid van het voertuig worden vergroot.

De mijnbouwomgeving brengt unieke uitdagingen met zich mee, en rolkooien voor mijnbouwtrucks zijn ontworpen om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Ze moeten bestand zijn tegen zware schokken, trillingen en extreme omstandigheden ondergronds. Dit maakt rolkooien tot een essentieel onderdeel van de veiligheidsnormen en praktijken in de mijnbouwindustrie, waar de bescherming van personeel altijd voorop staat.