Race- & rally auto's

Dé partner in uw veiligheid

Met meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van rolkooien, is VA Fabrication BV de onbetwiste expert op het gebied van rolkooien voor race- en rallyauto’s. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen, zoals Chroommolybdeen (25CrMo4). Onze rolkooien voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn ook licht van gewicht.

Bij VA Fabrication BV begrijpen we dat elke coureur unieke eisen heeft. Wij bieden op maat gemaakte rolkooien aan die voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en reglementen. Of je nu op zoek bent naar een enkelstuks rolkooi voor je persoonlijke raceauto, een complete serie voor een volledige racecup, of zelfs uiterst licht geconstrueerde rolkooien die afwijken van de Homologatie Reglementen, wij hebben de expertise om aan jouw wensen te voldoen. De speciaal berekende lichtgewicht rolkooien worden door ons ontworpen en vervolgens berekend door een collega-bedrijf om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Al onze rolkooien kunnen gebouwd worden inclusief certificering door de Nederlandse ASN: de KNAF.

Onze rolkooien zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch indrukwekkend, met aandacht voor elk detail. Daarnaast maken we gebruik van geavanceerde 3D-scantechnologie om ervoor te zorgen dat onze rolkooien perfect passen.

Kies voor VA Fabrication BV en investeer in de toekomst van je racecarrière. Bescherm jezelf, verbeter je prestaties en ervaar de topkwaliteit die ons onderscheidt. Het is tijd om met vertrouwen en kracht te racen. VA Fabrication BV – jouw ultieme partner in motorsportveiligheid.